Egyesületi Horgászverseny (II. Gerőcs József Emlékverseny) beszámoló

 
2023.06.03.-én került megrendezésre hagyományos egyesületi horgászversenyünk, egyidőben a Mohosz által pályázaton keresztül támogatott Gyermeknapi horgászversenyünkkel. 25 fő felnőtt versenyző mellett idén már 18 fő gyermekhorgász vett részt a rendezvényen, amelynek kifejezetten örülünk.
👶Gyermek alsó tagozatos kategóriában a Tímár ikrek (Vanda és Zalán) horgászata tűnt ígéretesnek, de ügyesen gyűjtögette az apró halakat Jánosi Zalán és Mogyorósi Marcell is. A Rácz testvérek sem először láttak horgászbotot, lelkesen és ügyesen horgásztak ők is. De becsületesen végighorgászta a versenyt Lövei Noel és a Sándor testvérek is (Gréta és Zoltán). Végül Tímár Vanda nyert, testvére Tímár Zalán lett a második, Jánosi Zalán a harmadik.
🧒A felső tagozatosok között Hornyik Vince sportolóhoz méltóan fegyelmezetten apróhalazott végig és nyert, második helyen az eredményének nagyon örülő Lövei Fanni lett. Harmadik helyre az utolsó órában szép kárászt begyűjtő Hatalyák Bence került. Őket Fink Tamás, Varga Nikolasz és Sándor István követett a 4.-5.-6.helyen. A 7-8-9. helyen Kótai Melissza, Kovács Balázs és Kovács Szabolcs végzett.
🏁A felnőtt versenyző kategóriát Kiss Ádám nyerte, aki főleg sneciket és törpeharcsákat fogott. Tisztán küszözős taktikája Lakomecz Attilát a második helyre repítette, míg a harmadik helyre Rimel Mátyás került.
 
 
🏖️A felnőtt hobbi kategóriában Orosz László lett a győztes, akinek túlparti feederes taktikája kifizetődött, hiszen 9 db pontyot is elcsípett ezen a versenyen. Második az öregedni nem tudó Lőrincz László lett, harmadik helyre Hancsák Gergő ért fel.
🌹Hölgy horgászaink is ügyesek voltak ma is, mint mindig: Zsírosné Borz Zsuzsanna nyert Varga Istvánné és Fekszi Barbara előtt.
A versenyt eredményhirdetés, majd finom ebéd követte. Gyermekek esetén a Mohosz „Gyermeknapi horgászversenyek támogatása” című pályázat által biztosított díjak is átadásra kerültek.
🤝Köszönet segítőinknek a verseny előkészületeiben, lebonyolításában nyújtott segítségért!!!
Gratulálunk a díjazottaknak és a résztvevőknek! 👏
Részletes eredmények:
Gyermek alsó tagozat:
🥇Tímár Vanda 2440 gramm
🥈Tímár Zalán 2240 gramm
🥉Jánosi Zalán 2050 gramm
Gyermek felső tagozat:
🥇 Hornyik Vince 2290 gramm
🥈 Lövei Fanni 1710 gramm
🥉 Hatalyák Bence 1620 gramm
Felnőtt versenyhorgász kategória
🥇Kiss Ádám 2860 gramm
🥈Lakomecz Attila 2470 gramm
🥉Rimel Mátyás 1910 gramm
Felnőtt hobbi horgász kategória
🥇Orosz László 9850 gramm
🥈Lőrincz László 7360 gramm
🥉Hancsák Gergő 6680 gramm
Legeredményesebb női horgászok különdíj:
🥇Zsírosné Borz Zsuzsanna 2260 gramm
🥈Varga Istvánné 1930 gramm
🥉Fekszi Barbara 1310 gramm
Legeredményesebb nyugdíjas horgászok különdíj: 🥇Lőrincz László 7360 gramm
🥈Kiss Sándor 4900 gramm
🥉Lengyel Sándor 940 gramm
🐟Legnagyobb hal: Orosz László 2010 gramm
 
Kategória: Főoldal | A közvetlen link.