Horgásztáborok

2018-ban immár harmadik alkalommal teremtettünk lehetőséget, hogy gyerekeket táboroztassunk és „tovább fertőzzük” őket a horgászat szeretetével. Az idei tábor helyszíne ismét a Verba Tanya volt. Igazi horgászparadicsom, nagytestű halakkal. Rendezett és nagyon igényes környezetben kóstolhatott bele a „nagyhalas” horgászatba a résztvevő 22 horgászifjonc. Élményekben gazdag 3 napot tölthettünk el. A rekordhalakat fogó gyermekmosolyok pedig remek visszaigazolásai voltak a jó hangulatnak.
Köszönet a MOHOSZ-nak, az iskola Szülői Munkaközösségének, Miskolczi Gábornak és a Sporthorgász Egyesületnek, hogy támogatták a tábor megrendezését.
Köszönet a szülőknek a támogatásért és a segítségért.
Köszönet a szervízháttér biztosításáért (Tímár apuka, Kónya apuka, Burányi apuka, Ozsvát apuka és Pali) , hiszen annyit dolgoztunk a felszerelések folyamatos üzemkész állapotban tartásáért, mint még soha   
Köszönet a kísérő anyukáknak a gyerekek folyamatos felügyeletéért!!!
És nem utolsó sorban köszönet Verba Sándornak és Verba Tamásnak, hogy ez a csodálatos hely otthont biztosított a mi kis táborunknak.
Jövőre Veletek ugyanitt!!!


2017-ben újra lehetőséget teremtettünk, hogy gyerekeket táboroztassunk és „tovább fertőzzük” őket a horgászat szeretetével. Az idei tábor helyszíne a Verba Tanya volt. Igazi horgászparadicsom, nagytestű halakkal. Rendezett és nagyon igényes környezetben kóstolhattak bele a „nagyhalas” horgászatba a résztvevő horgászifjoncok. Élményekben gazdag 3 napot tölthettünk el. A rekordhalakat fogó gyermekmosolyok pedig remek visszaigazolásai voltak a jó hangulatnak.
Köszönet a BioLio Kft-nek, az iskola Szülői Munkaközösségének és a Sporthorgász Egyesületnek, hogy támogatták a tábor megrendezését.
Köszönet a szülőknek a támogatásért és a segítségért.
Köszönet a szervízháttér biztosításáért (Tímár apuka, Kónya apuka, Burányi apuka és Szabi) , hiszen annyit dolgoztunk a felszerelések folyamatos üzemkész állapotban tartásáért, mint még soha   
Köszönet a kísérő anyukáknak a gyerekek folyamatos felügyeletéért!!!
Köszönet Pájer Szabolcs-nak, hiszen nélküle nem valósulhatott volna meg a táborunk.
És nem utolsó sorban köszönet Sándor Tanya Verba -nak, hogy ez a csodálatos hely otthont biztosított a mi kis táborunknak.
Jövőre folytatjuk!!!…. vagy még az idén??? 


I. Tiszalúci Pecasuli Gyermek Horgásztábor 2016. Tiszalúc Holt-Tisza 2016.07.04.-2016.07.08.

Egy régi álom és terv találkozott egy szülői kezdeményezéssel, mely szerint tiszalúci gyerekek számára szervezzünk horgásztábort.
A horgászat, ezen keresztül a természet megszerettetését nagyon fontosnak tartjuk a gyerekek számára, ezért kezdtünk hozzá, hogy egy horgásztábor keretei között ismertethessük meg az ifjú pecásokkal a horgászat alapjait.
Próbáltuk tartalommal megtölteni számukra a táborozás 5 napját, mely napközis formában zajlott.
Persze a főszerep a horgászaté volt, de volt itt megannyi más érdekes program:
– Botond Bárdos a BAZ Megyei Kormányhivatal Halgazdálkodási Főfelügyelője tartott előadást a horgászat szabályairól
– Albert Zákány a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őre mutatta be a Holt-Tisza élővilágát
– Nyilvános halászati őri eskütétel szem és fültanúi lehettek az ifjú pecások
– Csónakos kiránduláson fedezhették fel a Holtág élővilágát
– Nyilvános haltelepítésen vettünk részt
– Célba dobó versenyen próbálhatták ki ügyességüket
– És persze nem maradhatott ki a sport, a mozgás egy kis foci keretei között
– A gyerekek kerékpárral érték el a Tábor helyszínéül szolgáló Önkormányzati Üdülőt.

A példaértékű összefogásnak és támogatásnak köszönhetően a gyerekek teljesen díjmenetesen vehettek részt a táborban, melyért köszönet:

– Tiszalúc Nagyközség Önkormányzatának
– az Arany János Általános Iskola Szülői Munkaközösségének
– és a Sporthorgász Egyesületnek.

És végül, de nem utoljára köszönet:

– Zoltán Kónya nak /aki nem mellékesen kinevezett Táborvezető volt  és végig részt vett a táboroztatásban és a gyermekek oda, illetve hazakísérésében.
– Halászati őreinknek, Pájer Szabolcs nak és Dániel Kőszegi nek, akik a még számomra is új oldalukról mutatkoztak, hiszen nagy türelemmel és odafigyeléssel segítették a hét folyamán a horgászpalántákat, tűrték a törpeharcsa szúrásokat és a horog beakadásokat 
– Valamint a szülőknek, akik mindenben támogattak bennünket.

Azt gondolom minden táborban résztvevő gyermek felejthetetlen élményekkel gazdagodott és bevallom mi szülők, táboroztatásban résztvevők is.

Jövőre veletek ugyanígy, ugyanitt!!!