FOGÁSI NAPLÓK LEADÁSA 2019

FOGÁSI NAPLÓK LEADÁSA 2019

Tisztelt Horgászok!

A fogási naplók leadási határideje: 2019.02.28.
A naplók leadása történhet:

x személyesen egyesületi irodában
x postai levélben egyesületi irodának feladva

A leadott, beküldött naplók rögzítésre kerülnek a HORINFO rendszerben. Eddig csak azoknak tudtuk rögzíteni, akik a rendszerben már regisztrálásra kerültek, ám a MOHOSZ 2019.január 25-én küldött a „HORINFO rendszer módosítások II.” című levelében foglaltak alapján már azoknak is rögzíteni tudjuk a napló leadásának és összesítésének állapotát, akik neve még nem szerepel a rendszerben, kvázi nem regisztrált még, nem igényelt még kártyát.

Fontos ismételnünk azt, hogy 2019 évre Állami jegyet azoknak tudunk kiadni, akik a HORINFO rendszerben ÉLŐ regisztrációval rendelkeznek, tehát ha a regisztráció hiányában a Fogási Naplót rögzíteni is tudtuk, ettől még Állami Horgászjegyet nem tudunk kiállítani!
Regisztrálni irodánkban személyesen, vagy Online a www.horgaszjegy.hu oldalon tudnak!

A beérkezett fogási naplókat folyamatosan töltjük fel a rendszerbe, kérjük, hogy ne hagyják az utolsó napokra a leadást, így az irodánknak is könnyebb azok folyamatos feldolgozása.

Kérjük, ha egy mód van rá inkább személyesen adják le naplóikat, ugyanis akkor még fel tudjuk hívni a figyelmet az összesítés hiányára és pótlására, de ha postán vagy ládába helyezve teszik meg ezt, akkor a nem összesített naplók leadása miatt az Állami jegy 2019-ben is br. 2000,- Ft-tal többe fognak kerülni!

Kategória: Főoldal | A közvetlen link.